Sieraden voor de ziel

 

Sieraden ontworpen om de innerlijke kracht van de drager zichtbaar en voelbaar te maken. De energie van het gebruikte materiaal (edelsteen & edelmetaal), de vorm, de symboliek en de kleuren versterken al het moois dat al aanwezig is, maar soms nog niet geleefd kan worden. Elk sieraad komt met een verhaal over de innerlijke schoonheid van de drager.

 

De sieraden worden ontworpen door Reina Oversteegen. “Ik ben geboren met een sterk ontwikkelde intuďtie en heb mijn leven en opleidingen besteed aan het ontwikkelen en verfijnen hiervan. Tijdens mijn opleiding en in mijn praktijk als energetisch counselor ontdekte ik dat ik goed aanvoel welke edelsteen bij iemand past en wat diegene nodig heeft om in balans te komen. Doordat ik direct contact maak met de innerlijke kracht van een persoon, ben ik in staat de bijbehorende energiefrequentie te vertalen in de vorm. Zo wordt een juweeltje voor de ziel geboren. Het kan stimuleren, aanmoedigen, beschermen of simpelweg stralen. Net wat nodig is… “

 

 

Studio Isitra 

Kunstfort bij Vijfhuizen  - atelier 35 -

Fortwachter 1

2141 EE Vijfhuizen

06-21875807

 

www.reina-oversteegen.nl

 

Beeld: foto van sieraad ‘Mijn Pad’ (sieraad in opdracht)

 

 

 

Reina Oversteegen

Ik ben geboren met een goed gevoel voor het lezen van energie. Het is voor mij altijd heel gewoon geweest uitspraken en gedragingen van mensen te ‘doorzien’ en de soms verhulde boodschap duidelijk te verstaan. Ik heb deze intuďtie en dit weten onderzocht en uitgediept middels een aantal opleidingen op dit vlak en kwam er achter dat ik altijd het mooiste potentieel in mensen zie. Dit vermogen zet ik in om mensen weer in contact te brengen met die kern en die kracht om ze daarmee te inspireren en uit te nodigen vanuit deze essentie het leven tegemoet te treden. Daar gaan mensen van stralen, daar beďnvloeden zij hun omgeving weer mee. Zo ontstaat een positieve spiraal van inspiratie. Een van de manieren waarop ik die inspiratiespiraal in werking kan brengen is via een sieraad voor de ziel.

 

Naast het ontwerpen en maken van sieraden werk als counselor en ben ik gespecialiseerd door ervaring en opleiding in energetisch bewustzijn. Ik begeleid mensen die graag hun kracht willen leven naar het punt waarop ze dat kunnen, maar help ook kinderen om te gaan met hun dilemma’s of ziekten.